Fase 02

Sumant visions:
impuls creatiu i mirades innocents

Per tal d’ampliar l’univers de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, FGC Innovest s’ha traslladat a altres espais per buscar noves visions, actius creatius i opinions d’allò més diverses.

Amb aquest objectiu en ment, Eumo_dc i treballadors d’FGC han visitat l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, on s’ha dut a terme un taller amb els més petits.

En una activitat creativa totalment especulativa, s’ha animat als alumnes a treballar sobre conceptes i sobre l’univers d’FGC, amb resultats sorprenents que mostren la mirada més innocent sobre els trens i els uniformes del futur. ¿Com els agradaria que fossin els trens dels ferrocarrils? ¿Com imaginen l’uniforme ideal?

En una fantàstica demostració del talent creatiu i el potencial de la imaginació dels nens i nenes de l’escola, s’han recollit una gran quantitat de dibuixos i declinacions dels conceptes pensats per articular la prospectiva de la uniformitat corporativa. Des d’idees fantasioses a suggerencies sorprenentment coherents, FGC Innovest compta ara amb el suport i la visió de la societat catalana futura, que creixerà compartint els ferrocarrils amb el resultat del projecte.