Fase 02

Els petits detalls marquen la diferència

En una sessió conjunta amb l’equip de comunicació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, els alumnes d’Elisava i LCI han presentat els primers esbossos de les propostes per a la nova uniformitat.

Després de diversos dies d’immersió en la fase d’Sketching, és a dir, d’esbós de les primeres propostes, els alumnes d’Elisava i LCI han exposat les seves idees i projeccions per a la futura uniformitat d’FGC.

En aquesta sessió, hi han assistit membres de l’equip de comunicació de Ferrocarrils, per valorar les idees que es presentaven; Eumo_dc, com a coordinadors del projecte; i Gabriel Torres d’LCI, encarregat de guiar i assistir als alumnes durant el procés de disseny. Un cop vistes les diverses col·leccions, s’ha iniciat una conversa en la que s’ha fet èmfasi en la usabilitat, i s’han abordat temes com el color o la presència i posada en escena dels treballadors d’FGC. En tots els casos, s’ha debatut sobre el paper i l’adequació de les diferents conceptualitzacions de la nova indumentària corporativa, per tal d’identificar-ne els punts forts o els detalls a repensar.

Aquesta sessió forma part del pla d’iteració que s’ha establert com un dels eixos vertebradors del projecte FGC Innovest, i que té la voluntat de repetir, a cada etapa, les reunions entre equip creatiu i equip d’FGC. D’aquesta manera, s’assegura un flux constant de feedback, i comporta un resultat final precís.