Escoles

Alumnes

Carlos Calvo, Clara Corominas, Marta Quintana i Laia Requena, alumnes de tercer i quart any de moda de LCI Barcelona; i Arnau Costa, Bernat García, Pablo López i María Teja, estudiants i ex-alumnes de direcció d’art a Elisava, comparteixen la seva experiència com a equip creatiu encarregat de dur a terme el projecte de Vesteix FGC.

Escoles

Professors

Gabriel Torres, dissenyador i director de projectes, i Maria Costa, professora de patronatge, ambdós d’LCI Barcelona, ens expliquen quina importància té aquest projecte per als seus estudiants i com és guiar-los en aquest procés en el que s’enfronten, per primera vegada, amb una marca del nivell de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Empreses

FGC

Enric Ticó, president, i Pere Calvet, director general de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, parlen sobre establir sinèrgies sòlides entre FGC i les diverses institucions creatives que formen part del projecte FGC Innovest, així com el fort arrelament que aquest té amb els valors de l’empresa. Per la seva part, Juliana Vilert, directora social corporativa d’FGC, incideix en la importància de fer créixer aquesta iniciativa de la mà d’Eumo; i Oriol Juncadella, cap dels usuaris de la uniformitat, valora l’oportunitat de generar resultats a partir d’incloure la participació dels treballadors d’FGC des de l’inici del projecte.

Empreses

Eurecat

Virgínia García, directora de la Unitat de Teixits Funcionals d’Eurecat, ens parla sobre la importància de comptar amb la última tecnologia en projectes que, com FGC Innovest, aposten per la innovació. García també detalla algunes de les aplicacions d’aquests teixits funcionals que considera oportunes en un exercici d’uniformitat.